8 најскупљих туристичких путовања на планети

8 најскупљих туристичких путовања на планети

Одмор у земљама источне и западне Европе сада могу приуштити скоро било кога. Због одређене количине за једну радну годину, можете се добро одморити са својом породицом на обали Медитерана или Црног мора, или можете посветити вријеме за преглед свјетски познатих знаменитости. Међутим, постоји мали слој веома богатих људи који имају прилику да проведу годишњи одмор без преседана. Овде се све одлучује новцем. За одређену количину, можете се организовати само невероватно тако забавно. Хајде да се упознамо са осам најскупљих путовања на планети.

Ненасељено острво

8 најскупљих туристичких путовања на планети

На острву Мусха Цаи, који је дио Бахама, налази се пет засебних вила, које се могу изнајмити само заједно. Дакле, туристи који желе да се опусте на овом небеском месту, морају да изнајмљују читаво острво. Према правилима, заједно са привременим власницима вила може доћи само 23 гости.

У случају да су гости мање од 12 људи, дневни одмор, укључујући храну од домаћих кувара и скупог и ексклузивног алкохола, коштаће 37,5 хиљада долара, а ако се позове, биће 23 људи, онда 50 хиљада дневно

За рекреацију богатих људи на острву, има тренера у тенис, голф и роњење, а спа, разне забаве за децу и тако даље. Ако гости ће бити нешто се не сме пропустити, а затим током дана сви су предати да молим .

Путујте по целом свету

8 најскупљих туристичких путовања на планети

На годишњем путу 18 људи иду на округлог пута. Сваки од њих има толико задовољства од 105 хиљада долара. У Нев Иорку, ови сретни се укрцавају на величанствени приватни линер, а у осамнаест свјетова лети преко 26 дана. Током турнеје стају у елитним хотелима. Путовање се завршава доласком у Мајами.

1

Афрички сафари

8 најскупљих туристичких путовања на планети

Према запажањима, афрички сафари сваке године постаје све популарнији. Постоје компаније које нуде сафари по цени од 30 хиљада долара по особи (група не може садржавати више од 8 путника).

Пут укључује посете пет афричких земаља, где се могу посетити национални паркови. Занимљиво, уз уобичајене водиче за сафари, искрено упозоравају да је мало вероватно да ће испунити све очекиване животиње. Овде можете видети скоро сваку животињу.

Током турнеје компаније користе хеликоптере и радар како би пратили кретање животиња, што даје апсолутну гаранцију да ћете и даље моћи видети жирафе или леопард.

Морско крстарење

8 најскупљих туристичких путовања на планети

Пут око света на луксузном броду Куеен Мари 2, заузима 106 ноћи у кабини за двоје ће коштати $ 340 хиљада. На врху да ће бити обезбеђен са приватним теретани, приватним базеном и личног батлера.

У случају да идете у инкогнито путовања, онда ћете дефинитивно бити обезбеђени: спуст на обалу ће се изводити на посебној љествици, поред тога можете користити свој лични брод.

Пут до најбољих места у свету

8 најскупљих туристичких путовања на планети

Радознала двогодишња тура, која укључује посјету 157 земаља са свјетски познатим архитектонским споменицима. Буџетски пакет турнеје кошта љубитељима атракција 1,5 милиона долара.

Цела ствар је компликована чињеницом да су многа светска блага веома раздвојена, а неке једноставно налазе у опасним животним тачкама, на примјер, у зонама војних сукоба. Међутим, организатори обећавају да ће ријешити проблем како неуморним путницима довести до врућих тачака на земљи и како их извући из тог разлога.

Летети у свемир

8 најскупљих туристичких путовања на планети

Улазак у свемир коштати ће само 100 хиљада долара. Такав новац мора бити плаћен за обуку префлигхта и могућност боравка у свемиру на сат времена. Међутим, ако из неког разлога не можете да летите, новац вам неће бити враћен.

Кулинарски свет Мецца Тоур

8 најскупљих туристичких путовања на планети

За само 200 хиљада долара можете посјетити све најбоље ресторане на свијету. Већина њих се налази у САД, Енглеској, Француској, Хонг Конгу и неким скандинавским земљама.

Вече са Гејшом

8 најскупљих туристичких путовања на планети

25 хиљада долара вреди десетодневни обилазак Јапана. Током путовања, зауставите се у најбољим хотелима и једете у елитним ресторанима. Међутим, главна ствар је прилика да проводите вријеме са гејшом која не само да комуницира с вама, већ има и праву чајну церемонију.

1
Ссылка на основную публикацию
2019