Усамљеност. Предности и мане

Усамљеност. Предности и мане

300 милиона људи изабере усамљен животни стил. То указују статистички подаци сакупљени недавно. Људи широм света свесно одлучују да немају породицу, али се препусте сопственим каријерама. Усамљеност, хајде да причамо о његовим снагама и слабостима?

Користи да будете сами

Не морате се прилагодити никоме

Кувате само када је потребно и једите оно што вам се свиђа. Уколико се одлучите да иде на дијету у фрижидеру неће стајати производе под забраном, која би привлачила своје шарене омоте и укусе, чак и подмукао газити преко затвореној паковањима.

Ако сте сами, да нема потребе да се жртвује гледања филма са чашом вина за досадне публику са неким рођацима. Бити у вези, морате да се претварате да сте занимљиви рецепти за пилетину, услуге туђе деце, упутства о томе шта да стави у микроталасној јела и причају о цветања Цлематис ове сезоне.

Само ви одлучите да ћете гледати данас

Ово је једна од главних предности усамљености. Не морате да сакријете да вам се свиђа “Кућа 2”, не брините да ће се човек исмевати “Сумрак”, а дефинитивно нећете морати гледати борце са Статхам-ом.

Да ли вам се свиђају стари, црно-бели филмови? Да ли је објављен нови “Бридгет Јонес Диари”? На ТВ емисији из серије “Секс и град”? Заборави све ово.

Без обзира колико је савршен човек, неће толерисати све женске емисије. Једног дана ће његов глас проћи и морат ћете научити како се прилагодити и заљубити у све те ужасне борце, а можда чак и серије са Пореченковима!

1

Ти контролиш свој живот

Не морате никоме тражити дозволу. Не морате никога информисати о својим плановима, идете – отишли ​​сте. Сигурно неће бити мучен периодичним нападима љубоморе и љутње.

Верујте ми, без обзира колико је савршен човек, он ће престати да буде љубоморан тек после неколико година брака. Можда неће изразити своје незадовољство, али ће му бити на тентерхоок-у да вас упозна после сваког догађаја и сачека детаљан приказ како сте провели вече без њега. Као што може само у почетку …

Време за учење и рад

Када немате младог човека, свако слободно и несвакидашње време је посвећено вама. Можете радити миран преко времена, радити свој посао код куће, док вас нико не гледа кроз очи несрећног маче с питањем: “Па, када ћете завршити?”.

Ако ово није у вези са вашим идеалним човјеком, онда не морате одлагати све послове да останете код изабраног. Његов посао се изненада не појављује. И нећете остати сами све вече сами: разочарани, фрустрирани, сломљени. Твој живот је миран и предвидљив, ако си сам.

Можете ићи да научите енглески, играте спорт. Увек! Када само желите, није неопходно израчунати када је за вас обоје погодно.

Добра си домаћица!

Нема потребе да се размишља о чистоћи нечијим чарапа, стално лизање стан, и што је најважније, не буди нервозан да ли одраслих једе, има пар руку и ногу, који може да достигне храну и једу га.

Нико те не приговара за оно што нису имали времена да кувају или супа окренуо без укуса. Иако може бити горе, на пример, да види човек дави своје спаљене котлети, претварајући се да су укуснији од пужа под бешамел сосом, који је уживао док је путовао на левој обали Сене у Паризу. Ево како се бавити овом ситуацијом? Оставити да се испљунути све ове сјај у канту или играти заједно? Ако немате човека, онда се гарантује добру домаћицу и не морате да зарадите овај статус!

Нико заправо неће рећи: “Имаш тако мршавог мужа!” Дивне даме, ако икада и даље одлучите да се поздравите са усамљењем, покушајте да изаберете мужа тједније, неку врсту божићне гуске. У супротном, твоја свекрва ће вас носећи носом у чињеници да вам не успијете гутати њеног сина. Није могла то учинити 25-30-45 година, али ви сте његова жена, морате превазићи мајчину природу. Иначе, њена свекрва је такође велики плус усамљеног живота.

Флертуј са било ким

Први дан забаве, први састанак – они могу бити онолико колико желите! Ожењени парови могу само да се сетите, а ти срећни тренутци се могу поновити и сваке недеље. Успут, од пажње човека, жене увек изгледају боље и осећају се млађе.

Не лажи

Ви у ствари схватате, да је неопходно рећи да сте ожењени, чак и за мале ствари. Безопасан састанак са пријатељем из детињства у кафићу претвара се у догађаје који планирате са посебном пажњом. У овом случају су потребни Кутузов и стратешка мудрост Александра Великог. Гдје рећи младићу истину, гдје вреди чувати или чак лагати. И обавестите, ако не успије – експлозија, скандал и псовање. И све ово поквари своје живце.

Ако стварно изаберете самиту, и заиста можете да живите са њом, а да не будите у јастучићу у јастучићу, онда ће ваш нервни систем бити јачи од многих ожењених жена.

Здравље

Многи часописи говоре о предностима редовних сексуалних контаката. Али ако стварно погледате на здравље једне жене и жене у вези …

Редовни нервни напон. Наше ожењене колеге су доведене до истерања да изгубе темперамент, чак и ако виде чарапу на погрешном месту.

– Делиш све његове зависности. Ако воли да поквари његово здравље, онда ћете се навићи да делите његове навике.

Постоји сталан сапутник за пиће, и стога је учесталост производње алкохола виша него код појединачних девојака.

Ако човек пуши, онда трпите због своје кривице. Пасивно пушење је много опасније од активног пушења. И заустави пушење заједно, уопште, изван стварности.

– Жена у вези увек је у у непосредној близини извора могуће опасности. Човек може донијети штетне микробе, заборавити да искључи гвожђе, постане агент ФБИ-а или суперхерој, и доведе своју руску мафију или друге криминалце у своју породицу (углавном дјевојчица).

Недостаци усамљености

Деца

Једној жени веома је тешко одлучити о рођењу детета. Дакле, девет месеци мучнина, једног дана муке пакла, више од годину дана без алкохола и нездраве хране која је пала током трудноће зуба и косе, непроспаваних ноћи и “Мама, свако има седамдесет и три иПхоне, али немам” – то је, наравно, достојанство!

Носићеш белу хаљину

Свака девојка сања о бијелој прелепој хаљини, за коју стварно нема нигде другде, осим венчања. Овај дан је стварно за тебе … ти си најлепши!

Ви много хугс странци, да морате да бринете о томе сви гости су били и незадовољни лице ујак сматрате као личну увреду, а не могу да се опусте – ми смо толико спремни, а да му се не допада. ШТА? Шта није волео ?!

Проведите пуно новца на све за одмор, а затим, у будућности, око пет година сваке године, неко је понекад рекао: “Да, и имали сте венчање које је било потребно.” То је за ово и вриједи толико времена, енергије, новца и живаца.

Ожењене девојке

Овај плус је стварно скуп. Ако нисте у браку и немате младић, онда периодично осећате тужан изглед својих пријатеља. Многи људи те желе упознати са неким. Без обзира на то, за вас или за њега – сазнајемо само на првом састанку, након што видимо ко изгледа горе.

Узнемирено лице мајке, уздахне да она никад неће бити унуци, такође притиска на психу. Па, шта да радиш? Срећа захтева жртву.

Исходи

Заправо, најважнији минус усамљености је тај што још увек нисте срели свог човека. Али како да се појави, како брзо провести време? Да се ​​сретнем са пуно момака? Идите на ТВ емисију, посетите сајтове за давање, седите у клубове сваког петка? Да ли ће то стварно помоћи?

Најважније – немојте бити нервозни, без обзира колико сте били. Твоје, било где од тебе неће доћи. Свака жена има прилику да се ожени, а многи људи користе ову прилику више него једном. Да ли је вредно тога да се мучимо и патимо? Можда, само након што научите како да извучете максимум из ситуације, виши сили ће вам пружити прилику да се навикнете на нову?

1
Ссылка на основную публикацию
2019