Најлепше женске навике очију мушкараца

Најлепше женске навике очију мушкараца

Свака жена проводи више од сат времена дневно и добро изгледа. Вероватно, не постоји ниједан од праведног секса који не би желео да ухвати на себе ентузијастичне мушкарце.

Не можете предвидети какву врсту жене желите човеку, али можете узети у обзир чињеницу да има неколико женских навика које узрокују мршаву плитку нежности и да вас осмијех или додирну. Па какве су карактеристике понашања девојака попут мушкараца?

1. Пешице око куће у одећи

Најлепше женске навике очију мушкараца

Жене могу мислити да су мушкарци веома узнемирени и разбесне када нађу своју одећу и лутају у оваквом стану, на пример. Али, сасвим је супротно. Бројне анкете и анкете показале су да мушки секс сматра веома забавним и слатким. Судија за себе: да ли ће прва ствар коју ће видети своје фаворите, отвори очи ујутро, бити твоја гузица да се мало може да се види из његова омиљена кошуља боје лососа, његова расположење ће порасти за дан (и не само расположење, ако знате шта И). Шта би било лепше и секси од вољене девојке која носи своје ствари?

Наравно, ако ви, драге жене, ставите своју предњу кошуљу и одете у кухињу да припремите вечеру, а онда овај гест највероватније неће ценити. Али, чак и тада можете наћи излаз и побјећи из сукоба, стављајући пред љубљеном посудом укусним борсхом. Гарантујем, он ће заборавити, због чега је хтео да те казне.

2. Идите на млеко и потрошите пола плате

Најлепше женске навике очију мушкараца

И истовремено заборавите да купите млеко. Познато је, зар не? Човек мора у почетку бити спреман за чињеницу да више од 85% жена има ту навику. Али, може иритирати само средину и похлепе јачег пола. Сигуран сам да је ваш фаворит је најбољи, најљубазније и великодушан, тако да немојте се бојати да шире своје шарене крила и одлете до продавнице у веома потребних и мање неопходне ствари у друштву свог доброг пријатеља – његовом новчанику.

Човек мисли да је лепо, када се његова вољена врати кући с пуним пакетима свих врста глупости и, шамарајући му трепавице, покушава да му докаже да је купио само најважније ствари. Он жели или не жели, а на његовом лицу се појављује осмех, јер му је тешко замислити како би живио без свог омиљеног отпада.

3. Стално тражи његову пажњу и манифестацију љубави

Најлепше женске навике очију мушкараца

1

Главна карактеристика жена је да они стално желе да буду обраћени пажњу, брину и заштићени. Нажалост, многи мушкарци су по природи интроспективни – мисле да вољени већ знају да их воле и цене. Како то не зна? Зашто свакодневно доказати своју љубав према њој? Колико је добро да постоји ова женска навика, с којом можете навићи љубавника из свог виртуелног кокона и разговарати о својим осећањима.

Иако ваш вољени и не признати, али можете бити сигурни да је заиста волим кад дође до тога, нежно пољуби у образ и пита је тако важно питање за вас: “Да ли ме волиш?”. Лед у срцу истопио, а он је на тренутак претвори у племенит и срдачан младунче крије иза његових увек озбиљних и мало страшних погледа.

4. Отворите уста када бојите трепавице маскару.

Најлепше женске навике очију мушкараца

Мушкарци су већ навикли на чињеницу да жене проводе доста времена на шминкању и стилу. Не могу да обрате пажњу ако останете у купатилу још сат и по. Они не могу да разумеју само једну ствар: зашто готово све девојке отворе своја уста, трепавице трепавица? Покушајте да објасните својој вољени да ми сами не знамо одговор на ово необично питање. И, зашто питати да ли можете само тихо посматрати тако занимљиву сцену?

Представници мушкарца сматрају да је ово навика слатко само зато што је жена врло смешно гледајући такав тренутак. Уста су широко отворена, очи су избушене што је више могуће, изглед је озбиљан и закривљен у ружичастом огледалу. Тако не можете замутити у осмеху, ухватити свог вољеног за такву ствар?

5. Поставите питање: “Сећате ли се који је дан?”

Најлепше женске навике очију мушкараца

Жене су љуте када један вољен заборави важан датум. Зато имају ту навику. Када је питао свог човека ово питање, жена се још увек надала да ће и даље памтити. Ако наде нису оправдане, онда се поставља питање хистеричности са жалбама. Мушкарцима није дата разумевање зашто су сви ти датуми и годишњице толико важни за нас, стога покушај да објашњавају свој положај вољеном, на жалост, неће успјети.

Не покушавајте да узнемирите свог љубавника са таквим питањем. За разлику од свега, мушкарци сматрају да је ово навика слатко, јер ако се сећа, онда је за њу заиста важна. И онда, представници јачег секса проналазе веома сексуални тренутак када се жена љути и доказује жестоко. Може да се пита, одговори на своје питање, а затим ће и она бити увређена. На крају, стварно је лепо.

6. Дуго је и дуго да разговарате о нечему са пријатељима на телефону

Најлепше женске навике очију мушкараца

Више од мушкарца, жена воли само једну ствар – да разговарате телефоном са својим пријатељима. Желим да будем свестан свих догађаја, да научим од првих уста да је Андреј бацио Катку, а Настиа изгледа да је трудна, али од кога не зна. Са ким, како са пријатељицом не можемо да причамо о свему? Мушкарци мисле да је пола сата више него довољно да има времена за ћаскање и дијељење трачева. Свакако, неки људи су веома узнемирени због дугих телефонских разговора, поготово када њихова вољена може прекомандирати кокице. Али, већина мушкараца изгледа веома лепо, када жена разговара са својим пријатељем на телефону неколико сати и са неописивом заносом расправља о таквим ситним стварима што му је тешко задржати смех.

Зна да ако не буде нервозан и да се укључи, биће захвална за то. После “телефонских скупова”, видљиво се побољшава расположење, а мушкарци воле да виде своје вољене сретне. И није важно која су мушта постала узрок њене среће.

1
Ссылка на основную публикацию
2019