Republica Cehă – odihnă, atracții, vreme, bucătărie, excursii, fotografie, hartă

Republica Cehă - odihnă, atracții, vreme, bucătărie, excursii, fotografie, hartă

Republica Cehă – aceasta este țara pentru care nu se aplică astfel de concepte ca “sezonul scăzut”. În fiecare an, milioane de turiști din întreaga lume doresc să viziteze Republica Cehă, indiferent de sezon.

Una dintre cele mai frumoase țări din lume, Republica Cehă este situată în inima Europei. Se învecinează la nord cu Polonia, în sud cu Austria, în est estul său este Slovacia, iar vecinul de vest al țării este Germania. Republica Cehă este o țară cu monumente arhitecturale deosebite, frumusețe magnifică a peisajelor și stațiuni magnifice, care ocupă una dintre locurile de frunte printre stațiunile balneare ale lumii.

Teritoriul total al Republicii Cehe este de 78.864 de kilometri pătrați și se află la peste 10,2 milioane de locuitori, dintre care 81,2% sunt cehi, 13,1% sunt Moravieni, 3,1% sunt slovaci, 0,6% – Polonezi și 0,5% – germani. Limba oficială a țării este limba cehă, dar se utilizează și limba slovacă, limba engleză și rusa. Moneda națională este coroana cehă. Republica Cehă este o republică în care puterea legislativă aparține parlamentului, iar executivul este în mâinile președintelui țării. Locul principal în religia Republicii Cehe este catolicismul (40% din populație). Tot în țară există adepți ai Bisericii reformate cehe, protestanți și multe alte comunități și denominațiuni creștine. Trebuie remarcat faptul că Republica Cehă este statul cel mai ateist din Europa, mai mult de 50% din populație nu aparține niciunei religii.

Republica Cehă – orașe mari

Cele mai mari orașe din Republica Cehă – este în primul rând o perlă a țării, capitala sa – o Praga maiestuoasă și mai pitorească, care are aproximativ 1,4 milioane de oameni.
De asemenea, marile orașe ale țării sunt – Brno (392 mii de persoane);
– Ostrava (332 de mii de persoane);
– Plze ((175 mii de persoane);
– Olomouc (106 mii de persoane);
– Usti nad Labem (100 mii de persoane);
– Liberec (100 mii de persoane).

Republica Cehă – recreere și turism

Republica Cehă se numără printre țările cele mai vizitate din Europa. Neobișnuit atractiv, foarte ospitalieră Republica Cehă – acesta este farmecul unic al Evului Mediu, un paradis pentru iubitorii de bere, atmosfera romantica a frumuseții regale, izvoare miraculoase spa-uri de talie mondială. Aceasta este o țară magnifică de oportunități minunate pe care doriți să o vizitați și de unde nu doriți să plecați.

Turul în Republica Cehă este un vis real pentru iubitorii de recreere activă, admiratori de stațiuni de sănătate de înaltă calitate, iubitori de munți, pescuit, sporturi de apă și natură pitorească. Călătorind în Cehia este o oportunitate de a vedea personal toate chicurile din Evul Mediu, care se împletesc incredibil de armonios cu modernitatea orașelor din țară.

Mai ales Republica Cehă este renumită în întreaga lume pentru stațiunile sale medicale moderne, dintre care cele mai populare printre turisti sunt:
– Karlovy Vary. Este cea mai mare stațiune din țară, care are 12 ani
unice în compoziția chimică a izvoarelor minerale.
– Spa Mariánské Lázně se remarcă nu numai pentru proprietățile sale speciale de vindecare, ci și pentru proprietățile sale
modernitate.
– Una dintre cele mai atractive stațiuni din Cehia este Frantiskovy Lazne,
care este situat în frumusețea uimitoare a unui câmp de munte cu frumos
parcuri forestiere.

Aceasta este doar o mică parte din numeroasele stațiuni din Republica Cehă, care merită atenție.

Desigur, punctul culminant principal al țării – aceasta este frumusețea din Praga, care este numit pe bună dreptate cel mai frumos oraș din Europa. Praga este unul dintre orașele cele mai romantice și mai mistice din lume. Se concentrează situri istorice, frumoase arhitectura medievala, parcuri de lux, muzee, sali de concerte, teatre, hoteluri de lux de lux, restaurante și o mulțime de confortabil, frumos și cafenelei cel mai romantic. Praga este incredibil de frumoasă, fascinantă, misterioasă, foarte confortabilă și gustoasă! Trebuie remarcat faptul că, în Praga – este, de asemenea, un excelent cumpărături rentabilă, în acest domeniu, există nenumărate buticuri, cele mai renumite companii de marcă.

1

Republica Cehă este în măsură pentru toată lumea farmecul cu magic parcul său castel medieval „Cehă Elveția“, o mulțime de rezerve naturale frumoase, dintre care una este „Cehă Paradise“ – un loc preferat pentru amatorii în aer liber, peșteri misterioase, cea mai bună bere din lume, frumos Praga. Republica Cehă este cel mai înalt nivel de servicii care oferă odihnă de calitate pentru toate gusturile. Republica Cehă este o țară care se îndrăgostește de sine în viață!

Republica Cehă – atracții

Călătorind în Republica Cehă este o introducere în abundența celor mai uimitoare și frumoase obiective turistice. Țara a absorbit toate stilurile arhitecturale reprezentate în orașele sale istorice: castele, fortărețe, muzee, monumente ale arhitecturii bisericești …

Principalele atracții ale Republicii Cehe sunt:
– Catedrala Sf. Vitus, care este incredibil de admirabilă;
– Castelul Orik, construit în secolul XIII pe o stâncă înaltă;
– Cel mai vizitat de turisti, castel romantic Hluboka nad Vltavou, pe
a cărui teritoriu este o rezervație naturală magnifică;
– Castelul Karlštejn, principala perla istorică a Republicii Cehe;
– Castelul Dobris, construit în stilul rococo și reprezentând
o imagine uimitoare a erei galante a lui Ludovic al XV-lea;
– Minunea sculptată a țării este Castelul Sikhrov;
– Un loc special pentru pelerinajul turiștilor este “Paradisul Ceh”. Acest lucru este unic
Rezervația naturală și cel mai bun loc din țară pentru iubitorii de natură și
odihnă activă.
– Peșterile cehe sunt o mândrie specială a țării. În Republica Cehă există mai mult de 2 mii
peșterile subterane, care sunt o valoare arheologică.
Aceasta nu reprezintă în niciun caz cea mai mare parte a atracțiilor uimitoare, interesante și impresionante ale Republicii Cehe.

Republica Cehă – vremea

Republica Cehă își întâmpină oaspeții cu ospitalitate nu numai cu o cordialitate deosebită, ci și cu vremea. Clima Republicii Cehe este temperată cu veri calde și ierni reci.
Temperatura medie: iarna de la – 3 …- 2
în primăvară de la +4 … + 14
în vara de la +12 … + 24
în toamnă de la +5 … +13

Vremea în Republica Cehă acum:

Republica Cehă - odihnă, atracții, vreme, bucătărie, excursii, fotografie, hartă Republica Cehă - odihnă, atracții, vreme, bucătărie, excursii, fotografie, hartă

Cehia bucătăria națională

În Republica Cehă, nu numai totul este foarte frumos, dar totul este foarte gustos. Bucătăria din Republica Cehă este o parte specială a culturii statului, care, fără îndoială, va fi apreciată de gurmanzi și de iubitorii de mâncăruri delicioase. Ceaiurile din Cehia sunt foarte hrănitoare și variate. Restaurantele țării sunt delicioase, delicioase feluri de mâncare, pe care doar voința sufletească o dorește. Punctul culminant al bucătăriei este un fel de mâncare – găluște, care sunt preparate într-o largă varietate de opțiuni: cartofi, pâine cu ceapă, pashtetnoy sau umplutura de carne și fructe dulci sau mac. Mulți oaspeți cehi vin în țară pentru a gusta acest fel de mâncare delicată și delicioasă.

Pentru feluri de mâncare din Cehia o atitudine specială. Aici puteți gusta carnea preparată într-o varietate de opțiuni și în conformitate cu vechile rețete. Nu lăsați pe nimeni indiferent și cârnații ceci, păstăi de ficat și pur și simplu preparate de pește uimitoare, în special de la crap.

Printre băuturile la feluri de mâncare din Cehia, dincolo de îndoială favoritul este berea cehă, care a câștigat iubire în întreaga lume. Cele mai populare branduri de bere din Cehia sunt – Gambrinus
– Staropramen
– Budvar
– Urquell
– Pilsner
– Prazdros.

Republica Cehă – fapte interesante

– Republica Cehă este a doua dintre cele mai bogate țări din Europa de Est.
– Cehul “Castelul de la Paris” este cel mai mare castel din lume și este listat în
cartea Guinness.
– Prima bere din Republica Cehă a fost sudată în anul 993.
– Republica Cehă este inventatorul unor astfel de fructe
iaurturile. Tot în Praga, în 1951, primul din lume a fost deschis
stație de răpire.
– Republica Cehă este locul de naștere al profesiei “cerșetor”.
– În această țară este cel mai unic în lume “cimitir” – biserica
Un oscumar, format din rămășițele a 40 de mii de oameni.
– Republica Cehă modernă este una dintre cele mai populare țări printre turiști,
al cărui teritoriu este cel mai mare număr de castele medievale.
– Limba cehă este cea mai dificilă de studiu din lume.

Republica Cehă – viză

Intrarea în Republica Cehă este viză.

În Republica Cehă puteți solicita astfel de vize:
– Pe termen lung (eliberat persoanelor fizice al căror scop este vizitarea formării,
antreprenoriatul, munca, legătura de familie cu un străin care trăiește
în Republica Cehă);
– Pe termen scurt (eliberat persoanelor care au ca scop vizitarea turismului,
vizitarea prietenilor, rudelor), se eliberează pentru o perioadă de până la trei luni
(35 €);
– de tranzit.
Ora standard pentru eliberarea unei vize în Republica Cehă este de 5 zile lucrătoare.

Republica Cehă – consulat

Consulatul Republicii Cehe din Moscova se află pe stradă. Julius Fucik, 12/14
organisme: (+7 095) 2510540
fax: (+7 095) 2501523

Harta Republicii Cehe

Republica Cehă - odihnă, atracții, vreme, bucătărie, excursii, fotografie, hartă

1
Ссылка на основную публикацию
2019